• Εγγραφή
Χορευτική Ομάδα “Out Of Control” Εκτύπωση
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 18:48

01-main-imageΗ δεύτερη χορευτική ομάδα του σχολείου μας αποτελείται από 8 κορίτσια...

Ονομάζεται “Out Of Control” και δημιουργήθηκε από τη μαθήτρια Άιντα Αχμέτ. Τα κορίτσια μέσα από αυτή την ομάδα γνωρίστηκαν πολύ καλά, ανέπτυξαν σχέσεις στενής φιλίας και με αυτόν τον τρόπο έχουν καταφέρει να πετύχουν πολύ καλή συνεργασία.
Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, στο χώρο του σχολείου, μετά το σχολικό πρόγραμμα, στις 2 μμ. Μερικές φορές συναντιούνται και εκτός σχολείου, εφόσον κρίνουν ότι χρειάζονται περισσότερες πρόβες για να βελτιωθούν.
Στις 23/12/2011, και η δεύτερη  χορευτική ομάδα πήρε μέρος στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δήμου Φυλής, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, με ένα χορευτικό σε στυλ hip-hop, tectonic και shuffle. Οι φιγούρες ήταν εμπνευσμένες από το είδωλό τους Lady Gaga, αλλά παρ’ όλο που δεν είναι επαγγελματίες, οι κινήσεις τους ήταν τέλεια συγχρονισμένες. Οι ιδέες τους είναι καταπληκτικές και συνεχώς προσπαθούν για το καλύτερο.

Η ομάδα:  Λίνα Μερκούρη, Άιντα Αχμέτ, Αναστασία Λεθιωτάκη, Μαρία Μπέλλου, Αλεξάνδρα Ζάγκα, Νικολέτα Γαλανοπούλου, Μαρία Καλτάκη και Ελισάβετ Ελευθεριάδου.

 

Η αγαπημένη σας ταινία

 

Ζαλόγγου & Αράχθου | 13341 Άνω Λιόσια | 2102470555 | 2102484649 | 2gymanli@sch.gr

Copyright © 2018 - 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Erotik film