• Εγγραφή
Χορευτική ομάδα "Dance Crew Boss" Εκτύπωση
Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2011 16:38

01-main-imageΗ πρώτη χορευτική ομάδα του σχολείου μας αποτελείται από 15 κορίτσια και 1 αγόρι.

Ονομάζεται "Dance Crew Boss" και δημιουργήθηκε από τις μαθήτριες Βίκυ Αντωνιάδη και Μαρία Γάτου. Τα κορίτσια προέρχονται από διάφορα τμήματα και δε γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αλλά σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοβοήθειας.
Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, στο χώρο του σχολείου, μετά το σχολικό πρόγραμμα, στις 2 μμ. Τα κορίτσια δε χάνουν ευκαιρία για χορό και έτσι όταν προετοιμάζονται για μια συγκεκριμένη εκδήλωση είναι διαθέσιμες να κάνουν περισσότερες πρόβες, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται συνεχώς.

Στις 23/12/2011, η χορευτική ομάδα παρουσίασε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δήμου Φυλής, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης, ένα χορευτικό σε στυλ χιπ-χοπ και σύγχρονο και τα κορίτσια ξεσήκωσαν τον κόσμο. Μέσα σε λίγο χρόνο κατάφεραν να σχεδιάσουν τα βήματα και το ρυθμό, να τα μάθουν καλά και το βασικότερο, να συγχρονιστούν άψογα!

Η ομάδα: Αντωνιάδη Βίκυ, Γάτου Μαρία, Γιαννίδου Λίζα, Γάτου Γεωργία, Μάντη Φέη, Χρονοπούλου Ιωμίνα, Μπιζέλη Νινέτα, Στρουμπάκου Ηλιάνα, Μαύρου Ελένη, Βαράκλα Δέσποινα, Δέσποινα Παναγιωτοπούλου, Γεωργία Γιαννίδου, Γρηγοροπούλου Ελπίδα , Πεϊδου Αναστασία, Μιλιώνη Μαρίνα και Δημήτρης Γαρδίκης.

 

Η αγαπημένη σας ταινία

 

Ζαλόγγου & Αράχθου | 13341 Άνω Λιόσια | 2102470555 | 2102484649 | 2gymanli@sch.gr

Copyright © 2018 - 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Erotik film